"Door de deskundige leiding zijn de toneel- en sportlessen op onze school met groot succes ontvangen. De kinderen waren erg enthousiast en raakten niet uitgepraat!"

Wat de definitie is van een 'brede school' is nog niet geheel duidelijk en staat landelijk niet vast. Marlyne In&Outdoor heeft zijn eigen ideeën daarover en die willen we graag met jullie delen. Wij zijn van mening dat kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar zich zo breed mogelijk moeten ontwikkelen om er achter te komen waar hun interesses en mogelijke kwaliteiten liggen. Dit willen we bereiken met ons brede school pakket, dat bestaat uit 3 onderdelen.

Ieder schooljaar presenteren wij vol trots het aanbod naschoolse activiteiten in Barendrecht.

Op vier PCPO scholen, te weten Groen van Prinsterer, De Hoeksteen, Het Kompas en De Ark, bieden we workshops bestaande uit vier (4) lessen, onder leiding van professionele instructeurs. Kosten per workshop € 15,00 per deelnemer. 
Workshops zijn voor alle basisschoolleerlingen uit Barendrecht e.o.
De eerste naschoolse activiteiten starten in het nieuwe schooljaar 2017-2018. Houd de website in de gaten!

Op basisschool Smitshoek bieden we Talent in Bloei! Het brede schoolaanbod van de basisschool en speciaal voor leerlingen van betreffende school. De workshops bestaan uit zes (6) lessen en worden dagelijks aangeboden. De workshops staan onder leiding van professionele instructeurs. Kosten per workshop € 22,50 per deelnemer. De eerste workshop van Talent in Bloei! start 4 september 2017. Houd de website in de gaten!

Opening spelenmiddag
Bij Marlyne In&Outdoor werken professionals die vele jaren ervaring hebben op het gebied van vrijetijdsbesteding. Deze ervaring loopt uiteen van sport&spel en toneel tot kampen en musicals. In een speciaal samengestelde brochure leest u wat wij voor uw school kunnen bieden. De brochure is aan te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bent u al nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur gerust een mail met uw wensen. Alle workshops/activiteiten worden op maat gemaakt. Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek om uw wensen te combineren met ons aanbod.

typen
De eerste typecursus op basisschool Het Kompas is gestart!

Wil jij ook met 10 vingers typen? Meld je dan nu aan. V
oor alle kinderen uit groep 7 en 8 zijn er mogelijkheden om blind (en met 10 vingers) te leren typen. Bij voldoende aanmeldingen starten we in het schooljaar 2016-2017 een nieuwe cursus in februari 2016. Typen op de computer wordt steeds belangrijker!