"Door de deskundige leiding zijn de toneel- en sportlessen op onze school met groot succes ontvangen. De kinderen waren erg enthousiast en raakten niet uitgepraat!"

Wat de definitie is van een 'brede school' is nog niet geheel duidelijk en staat landelijk niet vast. Marlyne In&Outdoor heeft zijn eigen ideeën daarover en die willen we graag met jullie delen. Wij zijn van mening dat kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar zich zo breed mogelijk moeten ontwikkelen om er achter te komen waar hun interesses en mogelijke kwaliteiten liggen. Dit willen we bereiken met ons brede school pakket, dat bestaat uit 4 onderdelen.

Marlyne In&Outdoor is ook actief als buurtsportcoach in de gemeente Barendrecht. Vanuit deze functie ontwikkelen we een divers sportaanbod voor verschillende doelgroepen. Benieuwd waar de buurtsportcoach actief is of wat we voor uw school kunnen betekenen? Klik hier en lees verder!

Brede school algemeen

Onze instructeurs hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het verzorgen van speciale lessen voor basisscholen. Kinderen van de basisscholen van CBS De Ark, CBS Het Kompas, CBS De Groen van Prinstererschool, CBS De Hoeksteen, Dr. Schaepmanscholen, CBS Smitshoek en OBS De Draaimolen hebben meegedaan aan lessen op het gebied van 8 pijlers, namelijk Sport&Spel, Natuur&Techniek, Creatief, Multimedia, Musical, Koken en Er op uit!
De lessen kunnen zowel onder als na schooltijd plaatsvinden en worden 'op maat' gemaakt voor de school. Benieuwd wat we voor uw school kunnen betekenen? 

Kidsclub


Zit jij in groep 1 t/m 4 en vind jij het leuk om te ontdekken welke hobby's jij leuk vindt, kom dan eens kijken in de Kids Club. Onze instructeurs bieden activiteiten aan op het gebied van sport, spel, creatief, natuur en musical. Een leuke tijd met je vriendjes gegarandeerd! De kidsclub is steeds een blok van 6 weken. Binnenkort alle data en locaties. Houd de website in de gaten.

Voetbalschool
Marlyne In&Outdoor staat voor veel beweging en energie. Daar horen sporten met een hoop adrenaline bij! De Sports Club is voor alle kinderen van groep 5 t/m 8 die van uitdagende sporten houden.
Vanaf het schooljaar 2018-2019 kunnen kinderen uit de groepen 5 t/m 8 meedoen aan onze Sports Club. Marlyne In&Outdoor staat voor veel energie en beweging. We hebben gekozen voor een uitdagend aanbod dat anders is dan het reguliere sportaanbod in Barendrecht. Wat te denken van freerunnen, skien, defence for kids en de voetbalschool. Het beloofd een grote adrenaline kick te worden. Kijk ook eens naar onze Sports Club kampen!

Michelinsterren

Dat de overheid bezuinigt op cultuur, betekent niet dat wij dat ook doen. Sterker nog, we bieden zelfs extra workshops aan op het gebied van cultuur. Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen van groep 5 t/m 8.