Opening spelenmiddag
Bij Marlyne In&Outdoor werken professionals die vele jaren ervaring hebben op het gebied van vrijetijdsbesteding. Deze ervaring loopt uiteen van sport&spel en toneel tot kampen en musicals. In een speciaal samengestelde brochure leest u wat wij voor uw school kunnen bieden. De brochure is aan te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bent u al nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur gerust een mail met uw wensen. Alle workshops/activiteiten worden op maat gemaakt. Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek om uw wensen te combineren met ons aanbod.


Cultuurproject

Binnen het cultuurproject vallen diverse mogelijkheden. U kunt denken aan bodymusiclessen, danslessen, toneellessen, creatieve workshops, koken en circus. Alle lessen bestaan uit een theorie en een praktijkgedeelte.

Mediaproject
U heeft als school de keuze uit diverse mogelijkheden. U kunt denken aan digitale kranten maken, journaal presenteren, fotografie, programmeren en websites maken. Alle lessen bestaan uit een theorie en een praktijkgedeelte.

Sportproject
Wilt u het sportaanbod nieuwe energie geven, neem dan contact met ons op! U kunt denken aan o.a. honkbal, atletiek, gehandicapte sporten, samenwerkingsspelen, workshop toernooischema's en de organisatie van uw sportdag. Ook kunt u de producten van de Buurtsportcoach aanvragen. Alle lessen bestaan uit een theorie en een praktijkgedeelte.

Het aanleveren van een Sinterklaas en zwarte pieten
Voor de grote dag, 5 december, kunnen wij een Sinterklaas leveren met zijn knechten. Voor de dag stellen wij in overleg een draaiboek samen. In dat draaiboek beschrijven we het script en de tijdsplanning. We zorgen ervoor dat deze dag een spektakel wordt en dat alles naar wens zal verlopen. Naast het leveren van ‘de oude man’ en zijn pietermannen kunnen we de dag ook aankleden met de spelenkermis (zie sport en spelactiviteiten).

Zomerfestijn
Op sommige schooldagen is het gewoon te warm om serieus aan de slag te gaan. Als de temperatuur boven de 23 graden komt, nodigen we jullie school graag uit bij ons op het terrein van Marlyne Sport (B.V.V Barendrecht, Sportpark de Bongerd). Het enige wat de kinderen mee moeten brengen is badkleding en een hoop energie. Wij zorgen er namelijk voor dat al die energie wordt opgemaakt aan glijbanen, zeepraces, zwembaden en waterspelletjes. Om weer even op te laden of om te zonnen, zorgen wij ook voor een ligweide (met schaduw), waar ook spelletjes gedaan kunnen worden en er gelezen kan worden.

Musical ondersteuning voor groep 8

Pauzespelen

Schoolfeesten
* Voor de organisatie van elk feest kan de school bij ons terecht.