Voetbalschool
Marlyne In&Outdoor staat voor veel beweging en energie. Daar horen sporten met een hoop adrenaline bij! De Sports Club is voor alle kinderen van groep 5 t/m 8 die van uitdagende sporten houden.
Vanaf het schooljaar 2018-2019 kunnen kinderen uit de groepen 5 t/m 8 meedoen aan onze Sports Club. Marlyne In&Outdoor staat voor veel energie en beweging. We hebben gekozen voor een uitdagend aanbod dat anders is dan het reguliere sportaanbod in Barendrecht. Wat te denken van freerunnen, skien, defence for kids en de voetbalschool. Het beloofd een grote adrenaline kick te worden. Kijk ook eens naar onze Sports Club kampen!


Freerunnen
FREERUNNEN
Marlyne In&Outdoor is een samenwerking aangegaan met de jongens van United Elements. Zij komen 6 weken naar Barendrecht om de skills van het freerunnen te showen aan jullie. Lijkt jou dit leuk, kijk dan in ons activiteitenoverzicht om je in te schrijven!

Skiën
SKIEN
Ga jij op wintersport en wil je nog jouw techniek bijspijkeren? Dan zijn onze skilessen wel wat voor jou! De workshop van 6 lessen staan onder leiding van onze eigen instructeurs en worden verzorgd op de skibanen van Roundhill in Dordrecht. 


DEFENCE FOR KIDS
Weerbaarheidstraining is voor iedereen goed! Je leert jezelf te weren en sterk in je schoenen te staan. De deskundige leiding van Kamato Gym komt zes weken langs om jou weerbaarder te maken. Meer informatie kunnen jullie vinden in ons activiteitenoverzicht.

DE VOETBALSCHOOL
Alweer het 5e jaar van onze voetbalschool staat voor de deur. Wanneer de reguliere trainingen stoppen, gaan wij door! Onze gediplomeerde voetbaltrainers dagen jullie uit met techniektrainingen en FUN onderdelen, zoals bubblevoetbal. Je ontvangt bij deelname je eigen In&Outdoor voetbaltenue!

Voetbalkamp 2018 geslaagd
SPORTS CLUB KAMPEN (9-12 jaar)
Voetbalkamp-Slaapkamp buitenland met ouders. Marlyne In&Outdoor kan in samenwerking met Het Voetbaldorp een buitenlandse reis in de meivakantie naar Engeland aanbieden. Ga jij samen met je ouders mee naar het land waar het voetbal is ontstaan? Een fantastische ervaring waarbij je o.a. een wedstrijd bezoekt, een stadiontour doet en een voetbal animatieprogramma volgt! Mis het niet!


IN&OUTDOOR KAMP-EXPEDITIE ROBINSON-SLAAPKAMP NEDERLAND (zonder ouders)
In de tweede week van de zomervakantie gaan we er op uit met jullie eigen tentjes! We gaan back to basic! Zelf eten maken, overleven in het bos, survivallen en vooral veel lol maken met elkaar. Ben jij sportief en vind je het heerlijk om in de natuur te zijn? Schrijf je dan in voor ons 3-daagse kamp Expeditie Robinson!