Michelinsterren

Dat de overheid bezuinigt op cultuur, betekent niet dat wij dat ook doen. Sterker nog, we bieden zelfs extra workshops aan op het gebied van cultuur. Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen van groep 5 t/m 8.


DE MICHELINSTERREN
Marlyne In&Outdoor heeft haar eigen kookclub, namelijk de Michelinsterren. Onder leiding van één van onze chefkoks gaan de kinderen aan de slag in een speciaal ingerichte kinderkeuken met hoogstaande gerechten. Natuurlijk is het leuke van deze lessen dat je zelf mag proeven of het gerecht gelukt is! Meer informatie en inschrijven kan via het activiteitenoverzicht.

Culture club Musical
MUSICAL
In&Outdoor productions gaat het theater in! Onze instructeurs hebben erg veel ervaring op het gebied van (impro)theater/dans en jezelf presenteren. Acteren, improviseren, dansen, decoreren en vooral een dosis energie is nodig voor deze workshop. We gaan met de groep een eigen musical schrijven, waarbij alle talenten worden gebruikt. Natuurlijk zullen we ook zelf de aankleding gaan maken en de dansjes gaan oefenen. Alle papa's en mama's en vrienden en familie mogen komen kijken naar de uitvoering.


SCHILDEREN
We hebben speciaal voor deze lessenreeks een expert op het gebied van schilderen uitgenodigd voor jullie. Beeldend kunstenaar Robbert Roskam komt voor 6 weken naar Barendrecht om met jullie in ons atelier te schilderen. Hangt jouw schilderij straks te pronken op jouw kamer?

CIRCUSSCHOOL
Marlyne In&Outdoor presenteert haar eigen circusschool i.s.m. Hannes & Co. Circusdirecteur Anne Kuipers opent de lessen met een spectaculaire presentatie. De andere lessen gaan we aan de slag met diverse circusonderdelen, zoals jongleren, balanceren, acrobatiek en clownesque onderdelen. Deze workshop is erg goed om jezelf te leren presenteren!

FOTOGRAFIE - HET PERFECTE PLAATJE
Al heel veel kinderen uit de groepen 5 t/m 8 hebben een eigen mobiele telefoon. Natuurlijk zijn selfies maken erg populair. Foto's posten op Facebook of Instagram is een dagelijke activiteit, maar wat is de kwaliteit van die foto's? Tijdens 6 lessen leer je het perfecte plaatje te maken. Net zoals het televisie programma worden jullie elke week uitgedaagd met een andere opdracht! Alle foto's worden per deelnemer in een zelf gemaakt fotoboekje gedocumenteerd.