"Daan heeft het fantastisch leuk gehad en de kids waren vanmorgen nog niet uitgepraat. Het was een zeer compleet feest en wij hadden het zelf nooit zo leuk en gezellig kunnen maken. Bedankt voor de onvergetelijke dag, vooral namens Daan en zijn vriendjes/vriendinnetje!"

WIJ ZIJN HET FEESTTEAM! De medewerkers van Marlyne In&Outdoor hebben inmiddels zoveel ervaring opgedaan met het organiseren van een feestje of evenement, dat u met al uw wensen bij ons terecht kan! Of het nu gaat om een schoolfeest, een sportdag of ander evenement voor een groot publiek, alles kan! Om een beetje een beeld te geven wat we tot op heden hebben gedaan, is het onderstaande overzicht opgesteld.

U heeft ons vast al wel ergens gezien in de gemeente Barendrecht tijdens een van onze evenementen. Afgelopen jaren hebben we o.a. Het Olympisch Dorp georganiseerd, De Wielerronde Barendrecht, de Kerstmarkt en een Sinterklaasvoorstelling in Het Kruispunt. Vanaf dit schooljaar volgen er nog meer evenementen. benieuwd waar en wanneer ze plaatsvinden, kijk dan in ons activiteitenoverzicht. Organiseert u zelf een evenement waarbij we kunnen ondersteunen in de vorm van activiteiten/materialen, neem dan contact met ons op.

Dagelijks werken onze pedagogisch medewerkers met kinderen. Ze zijn opgeleid om de kinderen een veilig gevoel te geven waarin ze zich kunnen ontwikkelen. Organiseert u een bruiloft, een groot feest of een ander evenement, waarbij extra handen nodig zijn om de kinderen te vermaken, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken via onze contactgegevens.