"Daan heeft het fantastisch leuk gehad en de kids waren vanmorgen nog niet uitgepraat. Het was een zeer compleet feest en wij hadden het zelf nooit zo leuk en gezellig kunnen maken. Bedankt voor de onvergetelijke dag, vooral namens Daan en zijn vriendjes/vriendinnetje!"

KinderfeestjesFeestjes
Marlyne In&Outdoor weet precies wat nodig is om een spetterend feestje te organiseren. Alle registers worden open getrokken en niets is te gek. Ons personeel heeft jarenlange ervaring met de doelgroep en is op de hoogte hoe ze de kinderen kunnen vermaken. Natuurlijk is ieder kind uniek en heeft elk kind weer andere wensen. Om zo goed mogelijk aan de wensen te voldoen, maken we het liefst feestjes op maat. We hebben voor u al wat ideeën uitgewerkt, maar neem gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor uw speciale wensen.

Vakanties
"Wat was uw leukste jeugdherinnering?" Op die vraag antwoorden veel mensen de jeugdkampen met leeftijdsgenootjes. Marlyne In&Outdoor is ervan overtuigd dat een toffe vakantieweek altijd een brede glimlach oplevert als mensen er jaren later over praten. Daarom organiseren we dit jaar voor de 3e keer de voetbalvakantie en de Marlyne In&Outdoor FUN dagen. Benieuwd? Houd de site goed in de gaten en lees alvast een korte beschrijving in de activiteitenkalender.

Kinderfeestjes al vanaf € 12,50 per persoon!

IMG 1826
Voetbalfeest
Ben jij gek op voetbal en droom je van je eigen voetbalfeestje? Marlyne In&Outdoor heeft gediplomeerde voetbaltrainers in huis om jouw feestje te laten slagen. Ze zullen je nieuwe trucjes leren, jouw techniek bijspijkeren en je voetbalkennis testen met een voetbalquiz. Ook is er de mogelijkheid om jouw eigen FIFA toernooi te spelen met je vriendjes op een groot scherm. Een eigen voetbaltaart en (on)gezonde maaltijd? Vraag naar de mogelijkheden.Expeditie Robinson
Expeditie Robinson
Wat is er leuker dan met je vrienden uitmaken wie Mister of Miss Robinson wordt in een onderlinge strijd met uitdagende activiteiten? Marlyne In&Outdoor daagt je uit om tijdens jouw feestje je survival talenten te testen. Daarnaast moet je niet vies zjin van rare ingrediënten, moet je beschikken over spierballen en testen we je kennis over de natuur. Wie weet verdien je onderweg wat extra stemmen of krijg jij de eerste zwarte stem tijdens de eilandraad! Kom samen met je vrienden strijden om het amulet van Expeditie Robinson! Een afsluitende barbecue maakt het feest compleet. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

99 Feestgangers
Holland Next Top Model feest
Wie is Miss Barendrecht? Tijdens dit feest geen competitie, maar ervaren jullie hoe het is om als model te leven. Je leert de eerste stapjes op de catwalk, je gaat in de weer met je haar en je make-up en je duikt samen met je vriendinnen in onze garderobe kast voor de leukste, grappigste outfits! Natuurlijk bestaat de finale van dit feest uit jullie eigen gemaakte modeshow voor alle ouders. Vind je het ook leuk om je eigen sieraden/kleding te maken? Vraag naar de mogelijkheden. discofeest
Discofeest

Lekker met je voetjes van de vloer met je vriendjes en vriendinnetjes? Op onze feestlocatie waan jij je in je eigen discotheek met discolichten en al jouw favoriete liedjes. We kunnen het discofeest aankleden met cocktails maken, dansspelletjes en op een groot scherm met elkaar 'Just Dancen'.
Wil je voor heel jouw klas een discofeest, dan kan dat ook. 

 

 

 Klimfeest

In&outdoor Sportfeest
Natuurlijk kan het Marlyne In&Outdoor sportsfeest niet ontbreken. Vind jij het leuk om tijdens je feest te skiën, te klimmen of je uit te leven met watersport? Wij bieden dit 'op maat' aan. Dit betekent dat we zorgen voor het vervoer, alle materialen en dat we met z'n allen wat lekkers eten en drinken. Onze sportmedewerkers staan te trappelen om samen met jou het avontuur aan te gaan. Bij dit feest is een adrenaline kick gegarandeerd!

Ladies night KDVDSC 0428
Onze 2e Ladiesnight was een groot succes! We hadden op onze locatie Marlynepolder een vol huis met enthousiaste dames.

Een echte avond uit met vriendinnen, waarbij je kon genieten van een leuke markt met diverse producten, heerlijke hapjes en live muziek!   

Ladies night KDVDSC 0387De nieuwe datum voor 2017 wordt snel weer gezet. Blijf op de hoogte en wordt vrienden met Marlyne In&outdoor op Facebook.