U heeft ons vast al wel ergens gezien in de gemeente Barendrecht tijdens een van onze evenementen. Afgelopen jaren hebben we o.a. Het Olympisch Dorp georganiseerd, De Wielerronde Barendrecht, de Kerstmarkt en een Sinterklaasvoorstelling in Het Kruispunt. Vanaf dit schooljaar volgen er nog meer evenementen. benieuwd waar en wanneer ze plaatsvinden, kijk dan in ons activiteitenoverzicht. Organiseert u zelf een evenement waarbij we kunnen ondersteunen in de vorm van activiteiten/materialen, neem dan contact met ons op.

Sinterklaas showSinterklaasvoorstelling 2019 DJ Beat Piet hopeloos verloren in het jungle avontuur. Sinterklaas wil dit jaar weer eens groots uitpakken en hij had gekozen om de cadeaus per vracht vliegtuig over te laten komen. Helaas kwam het vliegtuig nooit op de plaats van bestemming aan. Wanneer de pieten ontdekken wat er aan de hand is en ook nog eens te horen krijgen dat de pakjes verspreid liggen in de jungle ontstaat er de nodige paniek. Moeten de kinderen nu accepteren dat er dit jaar mogelijk geen cadeaus zijn of is er een andere mogelijkheid? Met een rechtstreekse oerwoud ingang op het podium kunnen de pieten letterlijk een handje helpen maar belanden al snel weer in andere spannende situaties en grappige momenten. Muziek en dans zal niet ontbreken, evenals de magische krachten van onze Pietje magie.


WinterwonderlandHappy New Year 2020 Tijdens dit feest zijn alle ouders en werknemers van KOV Eiland Marlyne van harte uitgenodigd om samen te proosten op een fantastisch 2020. Dit in een prachtige ambiance, met fijne beats op de achtergrond en een heerlijk drankje en hapje in je hand. HAPPY NEWYEARS FEELINGS start als borrel en transformeert naarmate de avond vordert in spetterend feest. Vrijdagavond 3 januari 2020

 

Olympisch Dorp 2019
Olympisch Dorp 2019
Elk jaar wordt er in Barendrecht gestreden om de bekers tijdens ons sportieve hoogtepunt 'Het Olympisch Dorp'. Het Dorp bestaat uit 2 delen, namelijk de In&Outdoor Arena en het Holland Limo House. In de Arena vinden alle sporten plaats, zoals voetbal, boogschieten, handbal en (knots)hockey. In het Holland Limo House vindt de lunch plaats en kan er gespeeld worden in de springkussens en met de gezelschapsspelen. Natuurlijk kan en onbeperkt limonade worden gedronken en delen we fruit uit.

De Wielerronde Barendrecht
Tijdens de Tour de France vindt er in Barendrecht ook een wielerspektakel plaats, namelijk de Barendrechtse Wielerronde. Semi-profs maken de dienst uit wie er met de buit vandoor gaat. 1 ding is zeker. Ook tijdens deze wielerronde gaat het er hard aan toe! Marlyne In&Outdoor verzorgt tijdens dit evenement het horeca plein en de kinderactiviteiten. 

Ondersteuning bij uw eigen evenement
De medewerkers van Marlyne In&Outdoor helpen uw graag mee om uw eigen evenement te doen slagen. Waar kunt u aan denken? U kunt onze uitgebreide sport&spel materiaal huren. Wat te denken van een Outdoorpakket, een zeskamp, bubblevoetballen of een stormbaan (14! Meter), niks is te gek. Onze instructeurs verzorgen graag clinics tijdens bijvoorbeeld een jeugddag op de sportvereniging of bij u in de straat tijdens een wijkfeest.
Voor vragen m.b.t. de oppasservice tijdens uw evenement, klik dan hier.