Dagelijks werken onze pedagogisch medewerkers met kinderen. Ze zijn opgeleid om de kinderen een veilig gevoel te geven waarin ze zich kunnen ontwikkelen. Organiseert u een bruiloft, een groot feest of een ander evenement, waarbij extra handen nodig zijn om de kinderen te vermaken, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken via onze contactgegevens.

U denkt aan een groot feest voor vrienden, familie, werkrelaties en vindt het fijn om die dag alle aandacht te hebben voor uw gasten. Maar 'waar laat u de kinderen'? Marlyne In&Outdoor biedt de oplossing met diverse mogelijkheden. Voor vragen neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oppasservice op locatie
Onze pedagogisch medewerkers komen naar uw locatie om de kinderen te vermaken met sport&spel of creatieve activiteiten. We bouwen ons eigen 'kinderdorp' waar de kinderen een hele dag actief bezig zijn.

Oppasservice bij ons op locatie (0-4 jaar)
Bij een minimum van 6 kinderen kan er gekozen worden om de kinderen naar onze locatie aan de Kruidentuin te brengen. U kunt goede zorg verwachten m.b.t. slapen, voeding en activiteiten.

Oppasservice bij ons op locatie (vanaf 4 jaar)
Vanaf minimaal 10 kinderen, kan er ook gekozen worden om de kinderen bij ons op locatie op te vangen. Onze locatie Marlyndycke is erg uitdagend ingericht om de kinderen met een blij gevoel weer naar huis te laten gaan. Wat te denken van een kinderkeuken, een theaterruimte, een atelier, een speelzolder een internetcafe en een buitentuin met trampoline.

Vraag gerust een offerte aan, deze wordt op maat gemaakt!