Kinderfeestjes
Marlyne In&Outdoor weet precies wat nodig is om een spetterend feestje te organiseren. Alle registers worden open getrokken en niets is te gek. Ons personeel heeft jarenlange ervaring met de doelgroep en is op de hoogte hoe ze de kinderen kunnen vermaken. Natuurlijk is ieder kind uniek en heeft elk kind weer andere wensen. Om zo goed mogelijk aan de wensen te voldoen, maken we het liefst feestjes op maat. 
We hebben voor u al wat ideeën uitgewerkt, maar neem gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor uw speciale wensen. Vergeet niet dat een klassenfeest en teamuitjes ook tot de mogelijkheden behoren.

 

 

IMG 1826
Voetbalfeest
Ben jij gek op voetbal en droom je van je eigen voetbalfeestje? Marlyne In&Outdoor heeft gediplomeerde voetbaltrainers in huis om jouw feestje te laten slagen. Ze zullen je nieuwe trucjes leren, jouw techniek bijspijkeren en je voetbalkennis testen met een voetbalquiz. Ook is er de mogelijkheid om jouw eigen FIFA toernooi te spelen met je vriendjes op een groot scherm. Een eigen voetbaltaart en (on)gezonde maaltijd? Vraag naar de mogelijkheden. bubblevoetbal 3
Bubble voetbal
Marlyne In&Outdoor beschikt over 6 bubblevoetballen. Deze activiteit is ook los van het voetbalfeestje te boeken en is zeer geschikt voor teamuitjes van voetbalteams. Kijk voor meer informatie bij verhuur.Expeditie Robinson
Expeditie Robinson
Wat is er leuker dan met je vrienden uitmaken wie Mister of Miss Robinson wordt in een onderlinge strijd met uitdagende activiteiten? Marlyne In&Outdoor daagt je uit om tijdens jouw feestje je survival talenten te testen. Daarnaast moet je niet vies zjin van rare ingrediënten, moet je beschikken over spierballen en testen we je kennis over de natuur. Wie weet verdien je onderweg wat extra stemmen of krijg jij de eerste zwarte stem tijdens de eilandraad! Kom samen met je vrienden strijden om het amulet van Expeditie Robinson! Een afsluitende barbecue maakt het feest compleet. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.


99 Feestgangers
Holland Next Top Model feest
Wie is Miss Barendrecht? Tijdens dit feest geen competitie, maar ervaren jullie hoe het is om als model te leven. Je leert de eerste stapjes op de catwalk, je gaat in de weer met je haar en je make-up en je duikt samen met je vriendinnen in onze garderobe kast voor de leukste, grappigste outfits! Natuurlijk bestaat de finale van dit feest uit jullie eigen gemaakte modeshow voor alle ouders. Vind je het ook leuk om je eigen sieraden/kleding te maken? Vraag naar de mogelijkheden.
 discofeest
Discofeest

Lekker met je voetjes van de vloer met je vriendjes en vriendinnetjes? Op onze feestlocatie waan jij je in je eigen discotheek met discolichten en al jouw favoriete liedjes. We kunnen het discofeest aankleden met cocktails maken, dansspelletjes en op een groot scherm met elkaar 'Just Dancen'.
Wil je voor heel jouw klas een discofeest, dan kan dat ook. 
Koken2

Kookfeest

We beschikken over onze eigen kookset en kunnen overal aan de slag. Onze chefkoks hebben inmiddels een breed scala aan kindergerechten samengesteld die we in ons kinderrestaurant kunnen bereiden. Een groot voordeel van dit feestje is dat er natuurlijk na afloop geproefd kan worden. SMULLEN!

 

Verjaardagsboxen
Wilt u liever het feestje zelf verzorgen, maar met onze materialen en uitgebreide handleiding van het feestje, is dat vanaf dit jaar ook mogelijk. Voor elk feestje is een box samengesteld, waarmee u zelf zo aan de slag kan. Vraag naar de mogelijkheden!

Standaard tariefstellling
Feest: € 7,50 per uur per kind bij 5-10 kinderen
Feest: € 6,25 per uur per kind bij 11 of meer kinderen (een kinderfeest duurt minimaal 2½ uur)
Lunch: € 3,00 per feestganger
Huur TukTuk: € 60,00 per rit
Huur TukTuk: € 30,00 per rit in combinatie met een kinderfeestje (rit TukTuk voor maximaal 6 kinderen, maximaal 30 minuten)
Huur Bubblevoetbal: € 60,00 per uur
Huur Bubblevoetbal: € 30,00 in combinatie met een kinderfeestje

Nieuwsgierig en op maat gemaakt, tarieven op aanvraag.