Talent in Bloei TiBTalent in Bloei is de naam van hét brede schoolaanbod voor leerlingen van Basisschool Smitshoek. Voor het 2e blok staan er 31 workshops op het programma, die gericht zijn op talentontwikkeling. Talent in Bloei is niet alleen leerzaam, maar vooral ook erg leuk! Er worden workshops aangeboden op het gebied van: Kunst en cultuur, Wetenschap en educatie, Natuur en techniek, Sport en spel.

Klik hier voor meer informatie én succespunten Talent in Bloei!

Brede SchoolDe voorbereidingen zijn in volle gang, maar straks in november 2017 gaan wij weer van start op basisschool Het Kompas, De Hoeksteen, De Ark en Groen van Prinsterer. De Brede schoolactiviteiten zijn voor alle basisschoolleerlingen in Barendrecht. 
Houd onze activiteitenkalender in de gaten.

Lees hier meer!

De Fundagen en het Olympisch dorp 2017 waren weer een groot succes. Veel aanmeldingen en iedereen vol enthousiasme. Kon jij niet meedoen of heb je dit jaar gemist? Zorg dan dat je er volgend jaar wel bij bent. Schrijf je op tijd in, want VOL=VOL!

Fundagen2017Olympisch dorp2017

Kinderfeestjes 

Wij organiseren met veel plezier.
Uw ontspanning, onze zorg!

Hoe leuk is dat? Onderstaande reactie ontvingen wij van de ouders van Ruben:
"Het was een fantastisch feestje! Alle kinderen vonden het superleuk!"

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een feest voor uw zoon of dochter? Informeer gerust en stuur een verzoek per mail.  

TukTuk2
Kinderfeestjes met TukTuk

Maak de blits en laat je rondrijden in onze TukTuk's. Er is plaats voor 18 kinderen. Nieuwsgierig? Vraag naar de mogelijkheden!

Uiteraard kunnen onze TukTuk's ook los gehuurd worden, inclusief ervaren chauffeurs.