Sportfeest peuters herfstvakantie 2018


Ook voor onze peuters-kleuters organiseren we in samenwerking met de Buurtsportcoach een spetterend sportfeest in de sporthal van MFA De Kruidentuin. Kosten € 1,00 voor peuter en kleuters van 2-4 jaar, uiteraard met ouders en/of verzorgers.

Welkom!
Inschrijven kan nu.


Op maandag 21 oktober 2019 organiseren wij in samenwerking met de Buurtsportcoach weer twee spetterende sportfeesten. Een feest voor peuters & kleuters. De ander voor alle basisschoolleerlingen van 4-13 jaar. Zijn jullie er ook weer bij?

Inschrijven kan nu ... let op dat je het juiste sportfeest kiest .... klik hier!

 

MAR.16.01 Marlyne InOutdoor advertentie aangepast
We starten weer een nieuw blok S.V. Peuter. Een groep van 2 jarigen mét ouders en een groep van 3 jarigen. Inschrijven kan nu.

De 1e les van 12 is op maandag 16 september 2019. Kinderen kunnen op ieder gewenst moment starten met de lessen. Inschrijven kan nog steeds. Klik hier voor meer informatie!


Brede school algemeen

Doe jij mee? Schrijf je in voor de 2e workshop op basisschool Portland. Deze keer de workshop CHEMISCHE CHAOS. Onder schooltijd worden er 3 lessen aangeboden, waarbij je op dezelfde dag NA schooltijd een verbreding krijgt.

In oktober voor de groep 3 t/m 5 en in november voor de groep 6 t/m 8. Kijk in onze activiteitenkalender voor meer informatie. Klik hier!

TukTuk2Maak de blits en laat je rondrijden in onze TukTuk's. Er is plaats voor 18 kinderen. Nieuwsgierig? Vraag naar de mogelijkheden!

Nieuwsgierig naar al onze andere verhuurmogelijkheden, zoals Het Tuinhuis - leuk voor een feestje - of onze opblaasartikelen, klik dan hier.