"Als ouder wil je het beste voor je kind. De EHBO cursus voor kinderen ïs een verrijking van mijn kennis. Ik weet nu adequaat te handelen."

Marlyne In&Outdoor geeft samen met Kijk Op Welzijn vorm aan het Buurtsportcoachproject. Wij zetten ons in voor de doelgroep 0-12 jaar. Hiervoor hebben we 3 producten ontwikkeld, namelijk:

Onze buurtsportcoaches zijn erg actief op de basisscholen die lid zijn van ons schoolsportabonnement. Elke basisschool in Barendrecht kan lid worden van Marlyne In&Outdoor. Voor een vast bedrag per jaar wordt er een passend sportaanbod gerealiseerd. Dit aanbod wordt in onderling overleg besproken en in een overeenkomst vastgelegd. Klik voor meer informatie: Sport-school 2018-2019

Is uw school nog geen lid van de Buurtsportcoach en wilt u meer weten over het abonnement neem dan contact op met Rob Storm op 0623869276. Wilt uw vereniging ook een bijdrage leveren aan het schoolsportabonnement, neem dan ook contact op met Rob Storm.

SV Peuter
Van september t/m november en van maart t/m juni verzorgen wij op maandagochtend speciale bewegingslessen voor de peuters in gymzaal MFA De Kruidentuin. Alle peuters vanaf 2 jaar zijn welkom. 


Sportvereniging PEUTER biedt diverse uitdagende sport&spel onderdelen aan. Op deze manier ervaren peuters wat het is om te sporten. Basisvaardigheden als rennen, vangen, springen, rollen en gooien zorgen niet alleen voor een beter uithoudingsvermogen, maar vergroten ook de weerstand. Spelenderwijs worden de peuters uitgedaagd met o.a. judo, dans en gymnastiekonderdelen, zoals klimmen, klauteren & balanceren, maar natuurlijk ook diverse balspelen.

Sportfeest herfstvakantie 2018VoetbalkampFundagen

Tijdens de vakanties organiseren wij sportfeesten, voetbalkamp en FUNdagen. Ga jij niet op vakantie en verveel je je op de bank? Schrijf je dan in voor één van onze activiteiten.  

Doelgroep: kinderen uit Barendrecht e.o. van 2-12 jaar
Locatie: Sportpark De Bongerd te Barendrecht of in één van de sporthallen.
Bekijk altijd de activiteitenkalender.