"Als ouder wil je het beste voor je kind. De EHBO cursus voor kinderen ïs een verrijking van mijn kennis. Ik weet nu adequaat te handelen."

KlimmenActief het weekend in 2018
Watersport, klimmen en skiën/snowboarden voor ouders & kind.

Stelt u het volgende even voor: "Uw kind is u aan het zekeren, terwijl u op 15 meter hoogte aan het zweten bent om de rode route te klimmen. U geniet van de skills van uw kind tijdens het wakeboarden terwijl u in een speedboat rondvaart. 
U geniet samen met uw kind tijdens de voorjaarsvakantie 2016 van de sneeuw. Door onze lessen gaan jullie als een speer die berg af!"

Deze situaties kunnen nu werkelijkheid worden tijdens 'Actief in het weekend'. Wij nemen jullie op vrijdagmiddag voor een adrenaline kick. We verzorgen het totale pakket: vervoer, materiaal, instructeurs en consumpties. U hoeft alleen nog maar een gaatje te vinden in uw drukke agende en vervolgens kunt u zicht samen met uw kind en/of partner inschrijven voor één van de trendsporten van dit moment. Twijfel niet te lang, want u begrijpt dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.ACTIEF HET WEEKEND IN

Doe mee met uw zoon of dochter met deze trendsporten.
Binnenkort weer een nieuw aanbod! Houd de website in de gaten.

Marlyne In&Outdoor heeft als conceptgedachte 'Uw ontspanning onze zorg'. Aan die kapstok hangen we alle activiteiten. Marlyne In&Outdoor stelt zich ten doel om in de breedste zin van het woord alle mogelijke vormen van ontspanning en activiteiten te organiseren voor kinderen, volwassen en/of bedrijven. Ontspanning is nodig om in het dagelijks leven goed te functioneren. Marlyne In&Outdoor draagt de visie dat een goede balans tussen "moeten" en "willen" bijdraagt aan een betere ontplooiing van kinderen en een standvastig leven voor volwassenen. Door de samenwerking met de Buurtsportcoach bieden wij een breed pakket aan activiteiten.

Marlyne In&Outdoor richt zich vanaf 1 januari 2016, vanuit zijn rol als Buurtsportcoach, op de doelgroep 0-12 jaar. 
Hiervoor hebben wij 3 producten samengesteld:
- School-Sportabonnement
- S.V. Peuter
- Vakantiepret

Onze collega's Pieter-Jan Lagerweij en Rob Storm zijn actief als Buurtsportcoach en bekende gezichten in Barendrecht. 


VOETBAL VOOR IEDEREEN - Doe jij mee?
Op woensdag 17 mei 2017 start de derde editie van de voetbalschool op locatie de Bongerd, Dierensteinweg 6 in Barendrecht. De voetbalschool duurt 8 weken en loopt door t/m woensdag 5 juli 2017. Alle kinderen van 6-12 jaar kunnen zich vanaf nu inschrijven via de website. Na “Leven als een prof” en de “EK-Voetbalschool” is er dit jaar gekozen voor het thema “Voetbal voor iedereen”. Dit jaar richten we ons op kinderen die actief zijn in de breedtesport en/of eens willen proeven aan de voetbalsport. Binnen de oefenvormen zal “baas worden over de bal” centraal staan. Spelenderwijs werken aan je techniek is voor ons belangrijk. Naast de techniekvormen is er ook aandacht voor funactiviteiten zoals een voetbalquiz- beachsoccer en bubble voetbal. We willen dat kinderen elke keer met een glimlach van het veld stappen. De kinderen krijgen tijdens de 1e bijeenkomst hun eigen voetbaltenue. Ook is er altijd water en fruit beschikbaar.

 

Voetbalschool01
Heb jij afgelopen jaar gemist? Schrijf je dan nu in voor 2017.

Tijd: 14.00-15.00 uur voor F-pupillen (7-8 jaar)
Tijd: 15.00-16.00 uur voor E-pupillen (9-10 jaar)
Tijd: 16.00-17.00 uur voor D-pupillen (11-13 jaar)
Prijs: € 129,00 per deelnemer, inclusief sportkleding

Er is ruimte voor 16 deelnemers per leeftijdscategorie!
Klik hier voor inschrijven en kies leeftijdscategorie.

Elke basisschool in Barendrecht kan lid worden van Marlyne In&Outdoor. Voor een vast bedrag per jaar wordt er een passend sportaanbod gerealiseerd. Dit aanbod wordt in onderling overleg besproken en in een overeenkomst vastgelegd.

- Bemiddeling voor clinics door sportverenigingen uitgevoerd; Marlyne In&Outdoor fungeert hierbij als makelaar.
In veel gevallen zal de clinic ook gratis aangeboden kunnen worden (15 uur op jaarbasis).

- Inzet van personeel voor aan de school gerelateerde sport-spelactiviteiten (max. 6 uur op jaarbasis).
Denk hierbij bijvoorbeeld aan ondersteuning bij een sportdag.

- Diverse sportprojecten gedurende het hele schooljaar: cultureel sportproject, samen sportief sporten, TSO sport-project en het beweeg-ABC. Maak een keuze voor 1 van de projecten (24 uur op jaarbasis).

- Gebruik van sport- & spelkisten, waarbij Marlyne In&Outdoor zorg draagt voor de logistiek en het onderhoud van de kisten. Uiteraard verzorgen wij graag een gymles m.m.v. de Buurtsportcoach, waarin de sport- & spelkisten actief worden ingezet
(20 uur op jaarbasis).

 

EXTRA PAKKET:
Inzet van gekwalificeerde (pedagogisch) medewerkers als vakleerkracht bewegingsonderwijs. Offerte op aanvraag!


MAR.16.01 Marlyne InOutdoor advertentie
MARLYNE IN&OUTDOOR START S.V. PEUTER
Dé sportvereniging voor peuters

Sportvereniging PEUTER biedt diverse uitdagende sport&spel onderdelen aan. Op deze manier ervaren peuters wat het is om te sporten. Basisvaardigheden als rennen, vangen, springen, rollen en gooien zorgen niet alleen voor een beter uithoudingsvermogen, maar vergroten ook de weerstand. Spelenderwijs worden de peuters uitgedaagd met o.a. judo, dans en gymnastiekonderdelen, zoals klimmen, klauteren & balanceren, maar natuurlijk ook diverse balspelen. Uiteraard worden ook de cognitieve vaardigheden geprikkeld, door te werken met de verschillende lichaamsdelen, met kleuren en getallen. En de peuters leren samenwerken! Hoe belangrijk is dat!

Nieuwsgierig? Iedere week kunnen kinderen instromen.
Een proefles is gratis.

Tijdstip: 9.00-9.45 uur / 10.00-10.45 uur 
Locatie: Gymzaal MFC De Kruidentuin

De lessen staan onder leiding van gediplomeerde sportdocenten, gespecialiseerd in de doelgroep, kinderen van 2-4 jaar. 
Aanmelden en deelnemen kan nu hier!

Aanmelden kan vanaf nu! 
Deelname 12 lessen € 36,00
(vooraf te voldoen en geen restitutie bij afwezigheid)

Tijdens de vakanties organiseren wij FUNdagen, voetbalkamp, het Olympisch Dorp en Vakantiepret. Ga jij niet op vakantie en verveel je je op de bank? Schrijf je dan in voor één van onze activiteiten. 

Doelgroep: kinderen uit Barendrecht e.o. van 7-12 jaar
Locatie: Sportpark De Bongerd te Barendrecht of in de sporthal.

Fundagen2017Olympisch dorp2017Voetbalkamp2017